YogaNinjas (Fra 5 til 9 år)

YogaNinjas er en blanding av yoga, kampsport, turn, dyrebevegelser og lek. Noe som gjør det til en fantastisk aktivitet for barn for å utvikle seg fysisk.

Vi har også trening for de mellom 10 – 17 år

Vår filosofi for barne treningene

Alle våre treninger er lagt opp med tanke på at det skal være moro for barn å være aktive, men samtidig så vektlegger vi disiplin på våre barne treninger. Dette er for å sikre at de som fortsetter å trene hos oss har opparbeidet seg en god viljestyrke og respekt for seg selv og andre. Vi er stolte over å ha sett mange av "våre" barne vokse opp til å bli mer selvsikre, fysiske sterkere og mer konsentrere/disiplinerte gjennom våre treninger. 

Yoganinjas Hva inneholder en YogaNinjas time?

Kampsportøvelser som er basert på bryte teknikker som utvikler barnas styrke.

Turnøvelser som forlengs rulle, baklengs rulle, håndstående og lignende. Disse øvelsene er fantastiske øvelser som gir barna et veldig godt grunnlag til å drive med all annen idrett.

Dyrebevegelser som er basert på dyrenes bevegelsesmønster, for barn er dette en morsom måte å lære seg kroppskontroll og koordinasjon.

Yogaøvelser som øker barnas smidighet og balanse, samtidig som de gir en bevisstgjøring rundt egen kropp og pust.

Timene avbrytes regelmessig av tradisjonelle leker, slik at barna igjen kan finne fokus og fortsette å lære seg nye ting. Vi ser på treningene våre som en rekke barne leker som er satt sammen for å utvikle barna mest mulig fysisk og mentalt. Det skal være moro for barna å være aktive, de skal føle at de leker mens de samtidig trener og utvikler seg uten å nødvendigvis selv merke det. 

Kenneth barne idrett Informasjon til foreldre / foresatte

Alle barna fortjener sin del av instruktørens oppmerksomhet, derfor må alle barna kunne følge timen og prøve å utføre de øvelsene som skal gjøres for å være med.

Hvis et barn krever ekstra oppfølging, så kan en av foreldrene/foresatte være med å følge barnet selv, med forbehold om at de andre barna ikke forstyrres nevneverdig.

Hvis ikke det kreves ekstra oppfølging så ønsker vi at alle foreldre/foresatte venter utenfor salen, da dette etter vår erfaring gjør det lettere for barna å fokusere på oppgavene, særlig for de minste.

Vi ønsker også å opprettholde strenge aldersgrenser på partiene (barnet må være fylt 5 år). Tidligere har vi testet å la yngre barn være med, men dette krever for mye tid fra instruktøren for å være gjennomførbart på våre timer. 

Hvis et barn ikke hører på instruktøren, må barnet sitte og se på til hun eller han er klar for å være med igjen.

Vi bruker medlemskort hvor alle får stempel for hver gjennomførte time. Her bedømmes ikke dyktighet, men kun at man følger med på instruksjonene og forsøker å være med på øvelsene/lekene. Når korter er fylt opp med 25 stempel, så kan barnet bytte det inn i en Frontline T-skjorte.

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater