Thaiboxing for ungdom (Fra 10 til 17 år)

Vi tar inn nybegynnere hele året og man trenger absolutt ingen erfaring eller å være i god form for å starte. Så lenge man kommer på trening, så får vi alle våre medlemmer gradevis i god form, samtidig som vi lærer de kampsport og selvforsvar.

Kom og tren med oss – Vi har et fantastisk miljø for alle uansett nivå og topp instruktører

Alle våre treninger er lagt opp med tanke på at det skal være moro å trene, men samtidig så vektlegger vi streng disiplin på våre ungdoms og basic treninger. Dette er for å sikre at de som fortsetter å trene hos oss har opparbeidet seg en god viljestyrke og respekt for seg selv og andre. Vi er stolte over å ha sett mange av "våre" ungdommer vokse opp til å bli mer selvsikre, fysiske sterkere og mer konsentrere/disiplinerte gjennom vår kampsport trening.

Haaakon thaiboxing Hvordan er treningene bygd opp?

Ungdomstreningene deles opp i grupper etter alder, størrelse og nivå. Hver gruppe har sine teknikker som de trener med fokus på grunnteknikker og etterhvert øvelser som forbereder ungdomene på rolig og kontrollert sparring. Da de har trent lenge nok til å starte med sparring, så foregår dette under nøye oppsyn fra instruktøren.

På alle gruppene vil medlemmene utvikle gode fundamentale teknikker og over tid veldig god fysikk. Alle nye medlemmer starter i et rolig tempo, mens vi gradevis gjør treningene fysisk hardere etterhvert som de kommer i god form. 

Thai ungdom fb2

Hva er Thaiboxing?

Thaiboxing er en kampsport som opprinnelig ble utviklet av hæren til Siam, som senere ble til Thailand. Dette er en kampsport hvor man bruker slag, spark, albuer, knær og ulike bryteteknikker fra clinchen. Minner veldig om kickboxing, men i Thaiboxing bruker man også knær, albuer og clinch. Ungdomene lærer alle de grunnleggende teknikkene som igjen vil utvikle beveglighet, styrke, balanse og kondisjon.

Riktig kampsport trening gjør barn og ungdom mer selvsikre, samtidig som de lærer å respektere seg selv og andre.

 

 

 

 

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater