Vi ønsker nye medlemmer velkommen året rundt – start din prøveuke nå!

Hos oss kan du begynne når som helst i løpet av året. Med løpende opptak vil du heller ikke være alene om å være helt ny hos oss. Som medlem kan du trene både MMA, Thaiboksing, Brasiliansk Jiu-Jitsu og Submission wrestling!

Skjermbilde 2017 03 10 kl. 11.33.17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start alene – start utrent

De aller fleste som starter hos oss starter alene, instruktøren finner partnere til alle. Vi rullerer også ofte, slik at alle ender opp med å trene med mange forskjellige på hver trening. Dette er bra for at alle skal bli kjent med alle og for at man skal bli vant til å utføre teknikkene på folk med ulik kroppsbygning. 

Stort sett alle som starter hos oss har ingen kampsport erfaring, mange er også "ute" av form. Dette er akkurat det som er jobben vår, lære bort kampsport og få medlemmene våre i gradvis bedre form! 

Skjermbilde 2017 03 10 kl. 11.31.39

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mosjonister og aktive utøvere på samme sted

Vi er veldig stolte av å ha hele spekteret fra glade mosjonister til aktive utøvere – 90% av medlemmene våre er kun mosjonister! 

Selv om vi har endel aktive utøvere, så har vi et veldig godt miljø for nybegynnere. Man blir tatt godt imot og våre engasjerte instruktører deler mer enn gjerne av sin erfaring og sitt engasjement.

Skjermbilde 2017 03 10 kl. 11.32.35

 

 

 

 

 

 

Se vår Instagram for bilder og videoer. 

Gratis prøveuke

Vi tilbyr en gratis prøveuke til alle som er interessert i å teste ut senteret vårt. Vi har timer for alle nivåer i Brasiliansk Jiu-Jitsu, Thaiboksing, MMA og Submission wrestling. Vi har også egne barnetimer i YogaNinjas for de som er mellom 5 – 9 år og vi har flere ungdomspartier for de mellom 10-17 år i Brasiliansk Jiu-Jitsu og Thaiboksing. For de som ønsker å bli sterkere og mer beveglige, så har vi også egen Styrke og Stretching timer på lørdager

Book din gratis prøveuke her!

Skjermbilde 2017 03 10 kl. 11.32.58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om timeplanen

Vi har ikke semestere, men kjører full timeplan hele året uavhengig av ferier. Vi har over 25 gruppetimer i uka. Se vår timeplan her. Du betaler fra den datoen du melder deg inn, uavhengig når i måneden det er. 

Velkommen!

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater