Hvorfor velge oss?

Du bør velge oss fordi alle våre instruktører er lidenskapelig opptatt av kampsport og trening!

Thai basic jente

1: Nybegynner treninger for alle aldre – løpende opptak hele året

Vi har egne partier eller grupper for alle nye som har lyst til å starte å trene fra 5 år. Her går man gjennom grunnleggende teknikker i en periode før man starter å trene med de som allerede har trent en stund. Både det tekniske og det fysiske bygges opp gradevis, i og med at de aller fleste som starter hos oss ikke har noen kampsport erfaring fra før.

Det kommer nye medlemmer gjennom hele året, derfor har vi valgt å ha et løpende opptak hvor de nye trener sammen med andre som er relativt nye. Så fort de grunnleggende teknikkene og den fysiske formen er god nok, så har man mulighet til å starte å trene med en mer avansert gruppe. 

Start alene

2: Start alene – start utrent

For oss har det alltid vært en selvfølge at man kan starte alene, men vi har fått mange spørsmål angående dette. De aller fleste som starter hos oss kommer alene og det er absolutt ikke noe problem. Alle som trener bytter partner jevnlig, slik at stort sett alle får trent med hverandre og blir kjent med hverandre i løpet av kort tid. 

Et annet vanlig spørsmål er om man må være i god form for å starte hos oss. Det må man absolutt ikke, de aller fleste som starter hos oss har som sagt ingen kampsport erfaring og mange er i dårlig form. Dette er jo akkurat det som er jobben til våre intruktører – lære dere kampsport og få dere i bedre fysisk form. Skulle man ønske å tilbringe ekstra tid på nybegynner treningene for å komme i bedre form før man blir flyttet over til mer avanserte partier, så er selvsagt det helt i orden. 

3: Våre instruktører & vår erfaring

Alle våre instruktører er veldig godt kvalifiserte gjennom lang erfaring med kampsport trening. De trener selv aktivt daglig og ønsker alltid å forbedre seg selv og de andre på klubben. Vi følger generell treningslære og oppsatte pensum for å sikre en jevn progresjon både teknisk og fysisk for alle våre medlemmer.

Vm gull Hovedinstruktør med 25 års erfaring fra kampsport og 250-300 kampsportkamper, og han konkurrerer fortsatt aktivt. Hovedsakelig i Brasiliansk Jiu-Jitsu, Submission wrestling og tidligere Taekwondo, men har også proff erfaring fra MMA, samt noen Kickboksing, Bokse og Judo kamper. Han er tidligere både gull og 2 sølv fra verdensmesterskapet i Submission wrestling (2. div), samt flere medaljer fra de største europeiske konkurransene i både 1. og 2. divisjon.

Alle våre andre instruktører konkurrerer eller har konkurrert aktivt, så her er det mye erfaring på matta hver dag! De trener også med medlemmene daglig og gir personlig feedback under drilling og sparring.

Flere av våre instruktører har også Personlig trener utdannelse og kan derfor også mye om styrke, kondisjon, bevegelighet, koordinasjon, balanse og spenst trening.

4: Fantastisk miljø – Både for mosjonister & utøvere

Kne Våre instruktører har gjennom mange års jobbing skapt et fantastisk miljø for trening og læring. Vi mener at bredde også skaper flere gode utøvere, så hos oss finner du mange mosjonister, men også endel topp utøvere

Hos oss er alle like, og det er en selvfølge med gjensidig respekt mellom trenere og medlemmer. Men for å holde treningene effektive er det samtidig forventet at alle hører på instruktøren og har god oppførsel.

Vi har null toleranse for dårlig oppførsel på og utenfor trening. Kampsport trening med gode instruktører og i et godt miljø har en fantastisk evne til å gi de med dårlig selvtillit mer tro på seg selv. Mens de som kommer inn med en dårlig holdning enten endrer seg i en positiv retning eller blir bedt om å slutte etter en liten periode med mulighet for forbedring. 

5: Flotte treningslokaler & god beliggenhet

Bjj stretching

De viktigste grunnene for å velge oss er våre instruktører og vårt fantastiske miljø.

Men som en bonus har vi også nye flotte treninglokaler med god beliggenhet på Gulskogen.

Vårt kampsport lokale er 300kvm, hvor selve treningsmatta er på hele 200kvm med polstrede vegger i lyse og rene lokaler.

Vi har masse kampsport utstyr inkludert boksesekker og pads, et eget lite vektrom , TV rom, dusj, garderobe og toaletter. 

Vektrommet er kan brukes fritt av våre voksne medlemmer (fra fylte 18 år).

Guldlisten 2016

6: Gratis parkering

Vi har gratis parkering på oppmerkede plasser rundt vårt treningslokale på Gulskogen.

7: Gratis prøveuke

Alle som ønsker å teste ut hva vi har å tilby kan bestille seg en gratis prøveuke her!

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater