Fantastisk helg for team Frontline!!

Det ble en festkveld for Frontline Academy i helgen. Med to fantastiske seiere i MMA i Italia og to seiere i grappling i Frankrike.

Jack knuste Cholewa

Jack venator

Det var en fryd å se på da Jack "The Joker" Hermansson (13-2) tok sin åttende strake seier i går. Med det må vel svensken som vi så stolt kaller nordmann være klar for UFC snart. Jack så superfresh ut hele kampen og jabbet polske Ireneusz Cholewa (10-8-3) til blods før dommeren avsluttet kampen 1:05 inn i tredje runde. Cholewa forsøkte seg på en takedown som Jack kontret. Jack havnet på topp, kom seg raskt til mount og fortsatte med ground and pound til dommeren stoppet kampen. Se de siste sekundene her

Jack har vunnet 13 av sine 15 proffkamper og de han har slått har samlet gått 215 proffkamper med en seiersandel på nesten 70%. Gratulerer, Jack!

Emil slo den beryktede Palhares

Emil venator

Det var mye som sto på spill da Emil "Valhalla" Meek gikk inn i buret med Palhares som kanskje er aller mest kjent for å skade sine motstandere med heelhooks. Men Emil gjorde kort prosess og sjokkerte verden med TKO etter ca 45 sekunder. Palhares forsøkte seg på en singleleg takedown som Emil kontret før han kom seg til ryggen og avsluttet med ground and pound til dommeren stoppet kampen. Hele kampen kan du se her.

Svartbeltene på gullraid i Frankrike

Nic og teta

Eduardo "Teta" Rios og Nic Ruben Nikolaisen viste i går at de "gamle" fortsatt er best. Teta vant sin superfight på submission og Nic vant 8-mannsturneringen. Det er ingen tvil om at MMA-teamet og alle de andre som trener på Frontline Academy har de beste coachene. Gratulerer!

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater