Thaiboxing (Muay Thai)

Vi tar inn nybegynnere hele året og man trenger absolutt ingen erfaring eller å være i god form for å starte. Så lenge man kommer på trening, så får vi alle våre medlemmer gradevis i god form, samtidig som vi lærer de kampsport og selvforsvar.

Kom og tren med oss – Vi har et fantastisk miljø for alle uansett nivå og topp instruktører

Thaiboxing (Muay Thai) er en kampsport hvor alle deler av kroppen kan rammes, og alle deler av kroppen, utenom hodet, kan brukes til å treffe motstanderen. Minner veldig om kickboxing, men i Thaiboxing så bruker man også knær, albuer og clinch.

Thaiboksing frontline Hvordan er treningene bygd opp?

 

Alle våre nye medlemmer som ikke har trent tidligere starter på et basic parti, hvor de går gjennom fundamentale teknikker som må beherskes før de inviteres over på våre intermediate gruppe. Her vil de fundamentale teknikkene videreutvikles og det vil være noe mer sparring og sparringsoppgaver. 

 

Hvem er treningene for?

 

Treningene er for alle og man avgjør selv hvilket parti man ønsker å trene på, selv om man har blitt invitert over på intermediate gruppa, så kan man velge å fortsette på basic partiet. Treningene på basic partiet er selvsagt lettere fysisk, det er enklere teknikker og mindre sparring enn på intermediate gruppa. Dermed kan man selv styre hvor hardt man ønsker å trene og hvor mye man eventuelt ønsker å sparre.

 

Mindaugas thaiboxing Er jeg for gammel?

 

Vi har en langt høyere gjennomsnittsalder på våre medlemmer enn de fleste andre kampsport klubber, vi er veldig fornøyde med å kunne tilby kampsport trening for voksne mennesker og ikke bare ungdom. 

 

Vi oppforderer på det sterkeste å starte med kampsport trening uansett alder, det er aldri for sent!

 

"Age is an issue of mind over matter. If you don´t mind, it doesn´t matter" Mark Twain

 

Hva er Thaiboxing?

Thaiboxing er en sport som ble utviklet og benyttet av hæren i Siam som senere ble Thailand. Dette er en tradisjonsrik kampsport som også blir refert til som "science of The eight limbs" Ettersom man bruker slag, spark, albuer og knær. I de fleste andre stående kampsporter blir det benyttet kun to eller fire kroppsdeler til å angripe med, som for eksempel boksing(slag) og kickboxing (slag og spark). I tillegg så benytter man clinch i thaiboxing, dette er bryteteknikker som blir brukt for å få gode posisjoner til å angripe med knær og albuer. Dette er en av de mest effektive stående kampsportene som finnes, ettersom man benytter ulike teknikker på hver av de ulike distansene (avstand: spark, mellom distanse: slag og clinch: knær og albuer).

Thai stevne fredrikstad

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater