Submission Wrestling (SW)

Vi tar inn nybegynnere hele året og man trenger absolutt ingen erfaring eller å være i god form for å starte. Så lenge man kommer på trening, så får vi alle våre medlemmer gradevis i god form, samtidig som vi lærer de kampsport og selvforsvar.

Vi er stolte av å ha et fantastisk treningsmiljø for alle, samtidig som vi er en av mest meriterte klubbene i Norge med flere VM og EM medaljer.

Vi har også en av Norges få sortbelter i BJJ som hovedinstruktør! 

Nic submission wrestling Hvordan er treningene bygd opp?

 

Alle våre nye medlemmer som ikke har trent tidligere starter på et basic parti, hvor de går gjennom fundamentale teknikker som må beherskes før de inviteres over på våre advanced gruppe. Her vil de fundamentale teknikkene videreutvikles og det vil være noe mer sparring og sparringsoppgaver. 

 

 

 

Hvem er treningene for?

 

Treningene er for alle og man avgjør selv hvilket parti man ønsker å trene på, selv om man har blitt invitert over på et mer avansert parti kan man velge å fortsette på alle de andre partiene. Treningene på basic partiet er selvsagt lettere fysisk, det er enklere teknikker og mindre sparring enn på intermediate og advanced partiene. Dermed kan man selv styre hvor hardt man ønsker å trene og hvor mye man eventuelt ønsker å sparre.

 

Sw teta Er jeg for gammel?

 

Vi har en langt høyere gjennomsnittsalder på våre medlemmer enn de fleste andre kampsport klubber og er veldig fornøyde med å kunne tilby kampsport trening for voksne mennesker og ikke bare ungdom. Vi har derfor egne ungdomsparti for de under 17 år slik at alders forskjellen ikke blir alt for stor.

 

Vi oppforderer på det sterkeste å starte med kampsport trening uansett alder, det er aldri for sent!

 

 

 

 

 "Age is an issue of mind over matter. If you don´t mind, it doesn´t matter" Mark Twain

 

Sw match nic Hva er Submission wrestling?

SW er stort sett basert på Brazilian Jiu-Jitsu, men det trenes og konkurreres uten den karakteristiske gi’en (i SW bruker man short og t-skjorte). Dette er en kampsport som fokuserer på grappling hvor målet er å oppnå en dominant posisjon og deretter bruke leddlåser eller kvelninger for å få motstanderen til å overgi seg ved å klappe ut. Stående brukes det teknikker fra fristils bryting. Det brukes også noe mer benlåser (som er inspirert fra Sambo) i SW i forhold til BJJ, ellers er de to kampsportene veldig like.

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater