Mixed Martial Arts (MMA)

Vi tar inn nybegynnere hele året og man trenger absolutt ingen erfaring eller å være i god form for å starte. Så lenge man kommer på trening, så får vi alle våre medlemmer gradevis i god form, samtidig som vi lærer de kampsport.

Kom og tren med oss – Vi har et fantastisk miljø for alle uansett nivå og topp instruktører

MMA er en kampsport form hvor man har tatt ut de beste teknikkene fra mange tradisjonelle kampsporter og satt de sammen. Det er derfor en ekstremt kompleks kampsport som krever veldig god forståelse av de fundamentale teknikkene fra mange ulike stilarter.

Kamp 3

For å kunne bli en virkelig god MMA utøver, så må man beherske følgende:

1: Stående kampsport teknikker som slag, spark, knær og albuer.

2: Nedtakninger og clinch med slag, albuer og knær.

3: Bakke teknikker også kalt grappling teknikker i kombinasjon med slag.

4: Deretter må man sette teknikkene sammen, slik at det blir full MMA

5: De fysiske og mentale attributtene må også være godt utviklet.

Fundamentale teknikker er grunnmuren i all kampsport!

Etter mange års erfaring har vi innsett at det beste er å starte med å lære seg disse fundamentale teknikkene hver for seg.

Alle våre nybegynnere som ønsker å drive med MMA må starte med Thaiboxing, Brazilian Jiu-Jitsu eller Submission wrestling hver for seg. 

Hvor man i Thaiboxing timene lærer seg de stående kampsport teknikkene og clinch, mens i Brazilian Jiu-Jitsu / Submission wrestling timene lærer seg grappling teknikkene.

Ikke la dere lure av ukvalifiserte instruktører bare fordi de lar dere trene MMA fra første dag!

MMA krever som alle andre kampsporter tusenvis a timer med trening for å bli virkelig god. Vær sikker på at du kommer til kvalifiserte instruktører fra første stund. Vi er Drammens mest meriterte MMA gym, med en hovedinstruktør med 25 års kampsport erfaring og proff MMA erfaring.

Kenneth mma 6

 

Hvordan er treningene bygd opp?

 

Alle våre nye medlemmer som ikke har trent tidligere starter på et basic parti, hvor de går gjennom fundamentale teknikker som må beherskes før de inviteres til å trene full MMA. Man må også ha fylt 18 år før man får muligheten til å trene full MMA, men dette er ingen hindring da de fleste under 18 år har godt av å videreutvikle de fundamentale teknikkene og utvikle seg fysisk og mentalt i mange år.

 

Olli og anders mma vegg

 Mer om Mixed Martial Arts

MMA oppsto for å finne ut hvilke kampsporter som var mest effektive, dette ble gjort ved å lage et regelsett som gjorde det mulig for utøvere fra de fleste stilarter å delta i samme konkurranse.For å gjøre kampene mest mulig realistiske og for å ikke favorisere visse typer kampsport, ble det laget et regelsett med så få regler som mulig.  Etter som sporten har utviklet seg og fått mer publisitet, har det kommet flere regler etter hvert for å ivareta utøvernes sikkerhet og for å dempe brutaliteten.

MMA er i dag en sport i enorm vekst og som i 2009 genererte høyere pay per view omsetningen enn noen proff boksekamp! Den mest anerkjente organisasjonen er i dag UFC (med hovedsete i USA). De største MMA showene gjennom tidene har hatt opp mot 100 000 mennesker på tribunene!

Våre MMA timer er basert mye på Brazilian Jiu-Jitsu og Thaiboxing men teknikker fra andre kampsporter er også lagt inn i treningene.

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater