Brazilian Jiu-Jitsu for ungdom (Fra 10 til 17 år)

Vi tar inn nybegynnere hele året og man trenger absolutt ingen erfaring eller å være i god form for å starte. Så lenge man kommer på trening, så får vi alle våre medlemmer gradevis i god form, samtidig som vi lærer de kampsport og selvforsvar.

Kom og tren med oss – Vi har et fantastisk miljø for alle uansett nivå og topp instruktører

Alle våre treninger er lagt opp med tanke på at det skal være moro å trene, men samtidig så vektlegger vi streng disiplin på våre ungdoms og basic treninger. Dette er for å sikre at de som fortsetter å trene hos oss har opparbeidet seg en god viljestyrke og respekt for seg selv og andre. Vi er stolte over å ha sett mange av "våre" ungdommer vokse opp til å bli mer selvsikre, fysiske sterkere og mer konsentrere/disiplinerte gjennom vår kampsport trening. 

Ismail brazilian jiu jitsu

Hvordan er treningene bygd opp?

Ungdomstreningene deles opp i grupper etter alder, størrelse og nivå. Hver gruppe har sine teknikker som de trener på og sparringen foregår under nøye oppsyn fra instruktøren.

På alle gruppene vil medlemmene utvikle gode fundamentale teknikker, samtidig som treningene gradevis blir fysisk hardere, slik at man også utvikler kondisjon, styrke, balanse og koordinasjon.

Riktig kampsport trening gjør barn og ungdom mer selvsikre, samtidig som de lærer å respektere seg selv og andre.

Akash brazilian jiu jitsu Hva er Brazilian Jiu-Jitsu?

Denne formen for selvforsvar ble utviklet med prinsippet om at en mindre og svakere person, skal kunne overvinne større og sterkere motstander ved hjelp av riktige låse og holdegrep. BJJ er en ypperlig kampsport uavhengig om man ønsker å lære selvforsvar eller konkurrere i Brazilian Jiu-Jitsu. 

Hold deg oppdatert

Siste bilder fra Instagram

Nyeste resultater

Oslo Grappling Championships

Gull Øyvind Hjelmeland Hovland
Bjj, Blåbelte, +85
Bronse Martin Angel Olsen
Bjj, Hvitbelte, -76

European No-Gi Open

Sølv Alexander Liahagen
SW, Blåbelte, 97,5

London Winter Open

Sølv Kristian Lindteigen
Bjj, Hvitbelte, -82,3

Vis alle resultater